Toppers 2008, het dak ging er af !!

Voor het vierde jaar op rij blazen Gerard Joling, Rene Froger en Gordon het dak van de Amsterdam ArenA af. Meer dan 50.000 uitzinnige fans genoten afgelopen weekend van Toppers in Concert, waarbij oude én nieuwe gezichten de revue passeerden.

Voordat het overvolle programma vrijdagavond losbarstte, was op de grote schermen in de Amsterdam Arena te zien hoe ze een parachutesprong maakten. Vervolgens kwamen de drie zangers in paarsgouden pakken op trikes (een soort motor op drie wielen) het voetbalstadion inrijden. Vervolgens barstte met het nummer Chain Reaction het feest in alle hevigheid los. Ze openden met een medley,' van onder meer ' It' s raining men' en ' Kon ik maar even bij je zijn' .

Ook ' Ik leef niet meer voor jou' en ' Binnen' van Marco Borsato passeerden de revue. Anita Meijer werd op het podium gehaald om ' Why tell me why' , haar hit van begin jaren tachtig, te zingen. The Trammps kregen het publiek mee met hun hit ' Disco inferno' .

Zoals aangekondigd werden Bonnie St. Claire en Ron Brandsteder op het grote podium herenigd om hun legendarische hit ' Dr. Bernhard' te zingen. Brandsteder verraste het publiek vervolgens met een solo-optreden met het nummer ' Engelen bestaan niet' .'

Idols-kandidaten Nikki, Nathalie en Charlene zongen onder meer ' Proud Mary' en ' Private dancer' . De Toppers sloten het concert spetterend af met hun plaat ' Over de top' .

Dinsdagavond is het laatste concert van deze reeks Toppers!!

Trouw/ Telegraaf

Foto' s Arjan Brest van Kempen

Binnenkort alle foto' s van Toppers 2008 online!

'