Figureer in Ik leef mijn Droom!

Nog heel even en dan is het zover! De nieuwe singel van Gerard rolt volgende week van de persen af.  Vorig jaar verscheen er alleen het veel besproken Engel van mijn Hart, wat uiteindelijk een klapper werd in de hitlijsten en op de felbegeerde nummer 1 positie kwam.

Na bijna anderhalf jaar verschijnt er nu dan weer echte ‘joling’ van formaat. Met de single Ik leef mijn Droom wordt ook direct het jubileum jaar afgetrapt. Bij zo’n bijzonder liedje hoort natuurlijk ook een hele gave clip. Omdat Gerard niet zonder zijn fans deze 25 jarige carrière zou hebben gehad vind hij dan ook dat jullie daar zeker bij horen.

Het wordt een clip waarin we niet alleen terug blikken op deze bijzondere 25 jaar maar waar ook het showelement waar Gerard om bekend staat een hoofdrol in zal spelen.

Wij zoeken voor woensdag 24 maart a.s.:

Charmante vrouwen en stoere mannen, tussen de 18 en 40 jaar! Die beschikbaar zijn op woensdag 24 maart van 21.00 tot 00.00 uur op een locatie ergens in Den Haag.

Ook nog in het bezit zijn van een zwarte outfit met een zilver/ glitter detail en een volledige witte outfit! Wil je mee doen dan is dit echt een MUST!

Meld je aan en stuur een email met je foto en je contact gegevens naar actie@entertainment-nl.nl

Onvolledige emails worden niet in behandeling genomen! De figuranten die geselecteerd worden door de productiemaatschappij krijgen de juiste gegevens van tijden en locatie per mail toegestuurd.