Gelukkig nieuw haar!

Het is inmiddels al weer een week geleden dat ik een haartransplantatie heb laten doen. Alles is prima verlopen en ik heb geen centje pijn gehad. Ik ben ’s avonds al weer gewoon uit eten geweest en de volgende dag had ik geen zwellingen of pijn in mijn hoofd. En ik ben alweer heerlijk onder de mensen met een heel kort koppie.

Met verwondering heb ik op internet gezien hoeveel bedrijven met mijn naam reclame maken. Daar ben ik op z’n zachtst gezegd niet blij mee. Ik kan wel weer een heel verhaal houden, maar het enige bedrijf waar ik resultaat bij heb, en vele andere bekende nationale en internationale sterren met mij, is het Hair Science Institute onder leiding van Dokter Coen Gho.

Dit bedrijf heeft patent op deze behandeling en ik wil mensen echt waarschuwen: laat niet zomaar bij bedrijfjes die haartransplantaties aanprijzen in je hoofd snijden. Dat heb ik dus 16 jaar geleden voor het eerst gedaan met een blijvend litteken van oor tot oor. Niet nodig en niet doen dus! Het lijkt wel een verkooppraatje maar dat is het zeker niet.

Wat je ook vindt van een haartransplantatie: geen enkele man of jonge jongen vindt het leuk om kaal te worden. Laat je in ieder geval goed inlichten. Je mag altijd mijn kantoor bellen of mailen voor informatie of natuurlijk met het Hair Science Institute in Amsterdam (020-5752330). Je kan dan vragen naar Freek of Dokter Coen Gho.

Ik kan alleen nog maar afsluiten met de woorden: Gelukkig nieuw haar!

Groetjes,

Geer

De crafts worden verwijdert uit de eeuwige haargrens op het achterhoofd.

De uitgehaalde crafts worden stuk voor stuk weer terug geplaatst.

Gerard samen met Dokter Coen Gho van HASCI.

Gerard voor en na de behandeling.

Foto's: Hair Science Institute ( www.hasci.com