Onrust voor kerst

De afgelopen weken was het echt weer een gekkenhuis.  Veel optredens, veel interviews en fotoshoots! Veel leuke reacties gekregen op de concerten van Jan Smit waar ik als gast op mocht treden en ook hadden veel van jullie het programma Ruben vs Sophie gezien. Speciaal voor dit programma had ik een opdracht ingesproken. 

Deze week een fantastische presentatie in Utrecht gehad voor Sterren Dansen op het IJs.  Er was veel pers aanwezig maar we hebben dit seizoen dan ook weer ongekend leuke kandidaten. Afgelopen weekend ook te gast geweest bij Harry Mens in zijn programma Business Class, waar ik nog éénmaal op veler verzoek het liedje ‘Als of je bij me Bent’ ten gehore heb gebracht.  Natuurlijk heb ik ook verteld over mijn haartransplantatie samen met de directeur van Hair Science.

29 december wordt het programma ‘Your Face Sounds Familiar’ uitgezonden waar ik voor één keer in de jury zit samen met Chantal Janzen en Carlo Boszhard. Dit is vorige week opgenomen.  Een super leuk programma met veel sterren die in de huid van iemand anders kruipen.  Ook nog even bij mijn neef langs geweest die vader is geworden. Een wolk van baby, een prachtige dochter met de naam Julia.  Mijn moeder is dus haar over-groot-moeder. Hoe leuk is dat!

Tussen de bedrijven door mijn huis nog hysterisch laten versieren met heel veel lichtjes en veel engelen. Misschien heb jullie het al bij Shownieuws gezien.  De tuin weer prachtig versierd,  de kerst CD zit weer in de speler en sinds 10 jaar vier ik weer kerst in eigen land.  Lekker ouderwets met vrienden en familie. Ik heb er enorm veel zin in.  Kerstavond gezellig naar Schagen waar mijn goede vriend Jack v.d. Helm een prachtige avond met diner organiseert voor ouderen, minder bedeelde mensen en alleenstaanden.   Ik vind dit een mooi initiatief waar ik heel graag mijn medewerking aan wil verlenen.

Ik wil alvast alle fans en alle lieve mensen bedanken voor de duizenden kerstkaarten, nieuwjaarswensen en cadeaus die ik mocht ontvangen.  Heel heel hartelijk dank, echt hartverwarmend.  Vanavond ga ik met mijn moeder, Cor en goede vriendin Jolanda naar het Kerstcircus in Carré.  Lijkt mij een mooibegin van de feestdagen en de kerstvakantie.

Verder wens ik iedereen een fijn, gezond en een super leuke kerstmis toe!!

Even gek doen met Patricia Paay.
Alle kandidaten op een rij.
Samen met Harry Mens.
Foto's: uit privé collectie.

Geef een reactie