Gelukkig Nieuwjaar

De oliebollen en champagne nog maar net achter de kiezen en de eerste live show van Sterren Dansen op het IJs stond alweer in de startblokken.  Een ongelofelijk leuke uitzending met bijna 900.000 kijkers. Wat een goed begin van het ieuwe jaar.  Bij deze wens ik natuurlijk alle fans en lezers van mijn Internetsite een spetterend, gezond en muzikaal 2013!

Alhoewel ik een positief denkend mens ben zijn er toch altijd weer dingen waar ik mij  enorm aan kan ergeren. Horror arts Ernst Jansen Steur! Die man die zoveel mensen doodsangsten heeft aangejaagd. Een zieke arts die gewoon zijn gang kan gaan. Is geen neuroloog maar gewoon assistent arts.  Het monster Steur werkte in het Medisch Spectrum Twente. In de media lees ik dat hij verslaafd raakte aan angstremmers (dormicum). Dit is een soort slaapmiddel en geen angstremmer! Mensen  hebben in angst gezeten,  iemand die kerngezond was gewoon vertellen dat je alzheimer hebt, hersenoperaties uitvoeren bij gezonden mensen, verkeerde medicatie voorschrijven en mensen de dood injagen met vreselijke ziektes die ze niet bleken te hebben.  Het monster Steur zal er wel weer van af komen met  ‘niet helemaal’ toerekeningsvatbaar, maar deze slechte hond moet gewoon voor altijd achter de tralies. Mijn maag draait om!
Oké Geer even positief blijven! Afgelopen zondag was ik te gast bij Carlo en Irene, de 500ste middageditie waar ik in maar liefst 86 van de in totaal 500 uitzendingen te gast mocht zijn! Wat een schatten van mensen en twee hele lieve vrienden met een ongekend Talent. Op naar de volgende 500 uitzendingen en bedankt voor prachtige Lifetime Achievement Award. Het was een enige uitzending.  Verder staat er een drukke tijd voor de boeg.  Mijn nieuwe single komt 18 januari uit.  Veel TV programma’s, Radio uitzendingen en natuurlijk weer een aantal instores.   Ook de optredens gaan gewoon door en aankomend weekend ook weer een nieuwe aflevering van Sterren Dansen op het IJs!  Ik hou jullie gezellig op de hoogte en nogmaals voor iedereen een spetterend 2013, met veel geluk en gezondheid.
Groeten,
Geer x
Spetterende opening SDOHI op 1 januari
.
Gerard samen met Tess
.
De 500ste voor Carlo en Irene!
Foto's: Arjan Brest van Kempen / SBS/ Life4you

Geef een reactie