Gordon en ik in de zorg

Wat is er toch aan de hand in dit land? Door de politiek worden we in de maling genomen, bankdirecteuren die stelen en roven en de gewone burger mag weer opdraven voor dit wanbeleid. Hard werken wordt afgestraft en niet werken ook.

Afgelopen zondag zat ik bij Eva Jinek in het programma ‘Eva Jinkek op Zondag’, samen met John de Mol en oud bankier Peter Verhaar. Mijn oren stuiterden! Volgens mij speelt er meer één belang, en dat is eigen belang! Minister Dijsselbloem verwacht de 3.7 miljard die in de SNS Reaal wordt gestoken terug te verdienen, oud minister de Jager verwachtte dat de miljarden die in Griekenland zijn gestoken terug te verdien door een verhoging van de rente. Verder verwachtte oud minister Bos de 22 miljard die hij in de ING had gestoken terug te verdienen en oud minister Zalm verwachtte zoveel van de DSB bank, dat hij er zelfs ging werken. Wat verwachtte hij van het Nederlandse Volk? Natuurlijk er volgt een belastingverhoging, om weer een gat in de begroting te dichten.
En nog even over het Lodewijk Asscher, het paradepaardje van de PvdA. Een zegen zou hij zijn voor het volk en politiek Den Haag. Hij was echt onmisbaar in Amsterdam en wilde nooit naar Den Haag. Voor een ministerspost gaat het paradepaardje wel naar Den Haag. Eenmaal in Den Haag te zijn, bleek dit paradepaardje een ordinair, stinkend Trojaans paard te zijn!
Oke Geer, even terug naar positiviteit. De afgelopen week heb ik stad en land afgereisd om mijn nieuwe single ‘De Nacht Voorbij’ te promoten. Overal volle bak, ongelooflijk leuk. Media Markt, super bedankt voor jullie gastvrijheid! De single staat inmiddels op nummer 1! Mijn 10e nummer een hit in 28 jaar showbizz. 'Sterren Dansen op het IJs', haalde afgelopen weekend tijdens de uitslag de magische 900.000 kijkers. Ik bereid mij nu voor op de finale van zaterdag. Ook ga ik deze week nog een aantal instores doen en veel schaatsen. Je kunt je tot morgen opgeven voor de download actie, waarbij je kans maakt om een avondje met mij te schaatsen. Ook zullen er een paar deelnemers van 'Sterren Dansen op het IJs' aanwezig zijn.
Inmiddels borrelde het al weken dat ik iets zou gaan doen met Gordon. Al jaren horen Gordon en ik dat wij weer iets samen moeten gaan doen. Toen ik vanmorgen door radio 538 uit mijn bed werd gebeld, versprak ik mij. Het najaar komen Gorden en ik met een nieuw programma, dat in het teken staat van het goede doel. Het wordt hilarisch. Waarschijnlijk gaan wij het doen voor de ouderenzorg. Waarom de ouderenzorg?  Ouderen worden steeds meer weggezet als kostenpost in de zorg. Maar wat denken het C.P.B en de VVD van al die managers en bestuurders in de zorg die tonnen verdienen en ook nog allerlei nevenfuncties bekleden? Ouderen worden de laatste jaren steeds meer weggezet als lastpakken door mannen in driedelige pakken. Dit is sowieso een reden dat Gorden en ik ons hiervoor willen inzetten.
Ik begrijp dat er weer veel reacties binnen zullen komen die zowel positief als negatief zijn. Het vreemde is wel dat iedereen alles over mij mag zeggen en schrijven, maar als ik mijn hart laat spreken hebben mensen daar meteen een probleem mee. Ik vind het prima!
Ik wens iedereen een prettige week, veel plezier.
Tot volgende week.
Een kus van Geer
Instore Media Markt


Met John de Mol en Peter Verhaar bij Eva Jinek

Met mijn valse stiefzuster!
Foto's uit privé collectie

Geef een reactie