Pamela Anderson en Prinses Magarita

Wat een week was het weer. Repeteren voor ‘Sterren Dansen op het IJs’, de persdag van de Vliegende Hollander en de lancering van mijn nieuwe single ‘De Nacht Voorbij’. De PR machine draait weer op volle toeren.  Interviews voor Radio 538, Radio 2, 100% NL en Slam FM en verschillende foto’s gemaakt voor diverse media, waaronder een prachtige foto die in Volendam werd gemaakt voor De Telegraaf ! 

Vrijdagavond voor het eerst Pamela Anderson ontmoet, en ze was erg aardig. Natuurlijk al een foto gemaakt voor op Facebook maar op zaterdagavond was natuurlijk de grote Live show. En ik moet zeggen : dat deed ze geweldig, professioneel en niets was haar te veel.  Ze heeft een geweldige kuur geschaatst met haar schaatspartner Matt Evers. ’s Avonds nog lekker een borrel bij haar gedronken in de kleedkamer en dat was erg gezellig.  Ze vroeg nog of ik zin had om Amsterdam in bloemetjes buiten te gaan zetten, maar dat heb ik aan mijn goede vriend Hans Klok overgelaten. Het bezoek van Pamela aan de show was zo spraakmakend dat het zelfs de Engelse en Duitse media er melding van maakten.
Bekijk hier het filmpje in het Duits.
Bekijk hier de Engelse website.
Zondagmiddag nog even bij Jumping Amsterdam geweest waar ik zo’n beetje elk jaar aanwezig ben, op uitnodiging van Wim Bohnenn. Daar liep ik Prinses Margarita tegen het lijf. Wat een ongelofelijke lieve vrouw, heel enthousiast en zeer geïnteresseerd.  Ik vertelde haar dat ik een week in Vught bij haar vader in het klooster had gezeten.  Dat ik hem iedere dag bij het ontbijt sprak,  en dat dit hele leuke gesprekken waren. Een bijzonder lieve man.
Daarna in de sneeuw met gierende banden naar Studio 21 waar ik mocht optreden op het bedrijfsfeest van ICI Paris XL.  Daar stonden ook 2Brothers on the 4th floor, 2 Unlimited,  en Hans Klok zorgde voor een spectaculaire opening.  Het was een knalavond.
Deze week gaat heel druk worden met veel instores voor de nieuwe single ‘De Nacht Voorbij’ en opnames voor de TV Kantine.  Ook ga ik nog de studio in voor mijn nieuwe album.  Ik heb er zin in!   Hou de website en de social media in de gaten voor de laatste nieuwtjes.
Wil je een avondje met mij schaatsen, en ook nog eens kans maken op een paar nieuwe heren -of damesschaatsen, Lees dan even hier de nieuwsbrief en lees hoe je mee kan doen!  Ik zeg,  een fijne week!!!
Gr. Geer

Gerard en Pamela Anderson.  (foto JH)
Pamela en Matt tijdens de opening van de Live show. (foto SBS)

Samen op de foto backstage met Pamela Anderson. (foto JH)
Met Prinses Margarita bij Jumping Amsterdam.  (foto GJ)

Foto's Jim Hoogendorp, SBS en uit privé collectie.

Geef een reactie