Schaatsen met Gerard

Als voorloper op mijn nieuwe album is vandaag het door Jan Smit geschreven, ‘De Nacht Voorbij’ als eerste single uitgekomen! Ik ben hier dan ook echt bijzonder blij mee en het is ook nog eens een heel leuk en vrolijk liedje. 

Samen met 100%NL Magazine doe ik een super leuke actie! Download nu mijn nieuwe single en maak kans op een avondje schaatsen met mij! Na het schaatsen doen we natuurlijk nog een lekker hapje en drankje bij restaurant  ‘Volle Maan’ in Leidschendam.
Maar dat is nog niet alles! Like de Facebookpagina van 100%NL Magazine en jij maakt tevens kans op een paar splinternieuwe schaatsen! Alle winnaars van het avondje schaatsen met Gerard die ook de Facebookpagina van 100%NL Magazine hebben ‘geliked’, krijgen deze avond ook nog eens een paar splinternieuwe schaatsen!
Download daarom hier snel de nieuwe single en like de Facebook pagina van 100%NL Magazine!
Om mee te doen hoef je alleen de single te downloaden en de facebookpagina van 100%NL te 'liken'. Om je winkans te vergroten mag je natuurlijk zo vaak mee doen als je wilt maar het downloaden mag maximaal twee per dag.Het insturen van het downloadbewijs is niet nodig. 
De groepsfoto van de vorige schaatsavond!Foto: Jim Hoogendorp

Geef een reactie