Vliegende Hollanders

Na een paar drukke promotieweken voor de single ‘De Nacht Voorbij’ mocht ik uit handen van Jan Smit een gouden plaat in ontvangst nemen tijdens de allerlaatste uitzending van ‘Sterren Dansen op het IJs’.  Een enorme verrassing en ben er echt super blij mee.  Inmiddels zijn we ook met een hele groep prijswinnaars een hele avond gaan schaatsen in Leidschendam.  Hier waren ook finalisten Tony en Laura aanwezig om een geweldige kür te geven. Het was gezellig druk en volgens mij vond iedereen het erg leuk.

Bij deze wil ik dan ook gelijk van de gelegenheid gebruik maken om alle fans te bedanken voor het kopen en/of downloaden van de single !

De afgelopen 10 dagen ben ik in Hinterzarten (Duitsland) geweest.  Nou, ik kan je vertellen : het word met recht een show vol spanning en sensatie! Geweldige bekende, en ook iets minder bekende, Nederlanders springen van de schans. Een geweldig team van MasMedia zorgde ervoor dat alle artiesten in een prachtig hotel  zaten en dat tijdens de repetities en trainingen niemand aan iets ontbrak. Mijn complimenten! Ga kijken zou ik zeggen, want naar mijn mening een top programma.

Dan nog even dit! In de pers verschenen diverse berichten dat wij er met z’n allen een zooitje van gemaakt zouden hebben,  maar naar mijn mening viel dat echt enorm mee. Maar goed de  spreekwoordelijke soep wordt nooit zo heet gegeten als hij word opgedient. Er verscheen in verschillende media dat ik geroepen zou hebben dat je geen taart  mag eten in de sauna (?!). Dit was een foutje van de journalist! Ik heb namelijk gezegd dat het zeer conservatieve mensen waren en dat alle ouwe taarten al vreemd opkeken als er iemand met grote borsten de sauna in liep. Dat is nogal een verschil qua woordspeling natuurlijk!  Voor de rest was het een top hotel met heerlijk eten, op de bediening na. Die waren bijzonder chagerijnig !, Zal vast aan de naam van het hotel hebben gelegen, Adler Hotel (Adelaar Hotels). Maar wij hebben met z’n allen in ieder geval vreselijk gelachen en genoten.

Voor ik het vergeet wil ik jullie niet onthouden dat het programma ‘Sterren Springen’ (van de duikplank) genomineerd is voor TV Beelden 2013.  Dit is een nieuwe televisievakprijs. Ons programma is genomineerd voor ‘Beste Nieuwe Format’. Nou ik vind het nogal wat,  en ben hier dan ook enorm trots op ! Gister nog weer twee tracks ingezongen  voor mijn nieuwe album. En een leuke bespreking gehad met collega Jeroen van der Boom voor een nieuw muziekprogramma.  Helaas kan ik hier verder nog niets over vertellen.  Verder loopt de lijn met nieuwe kleding en shirts voor de Toppers en Koninginnedag heel goed.

Nu de sneeuwklokjes en de krokussen hier en daar alweer uit de grond stampen ga ik er even tussenuit naar een warm en zonnig eiland om een beetje bij te komen van de afgelopen drukke maanden.

Ik hou jullie natuurlijk vanaf daar op de hoogte van alle nieuwtjes.

Groetjes,

Geer

Met Tony, Alex, Laura en Joel in Leischedam

Uit handen van Jan Smit ontving ik een goudenplaat

De winnaars van Sterren Dansen op het IJs 2013

Alvast een foto uit Hinterzarten,  de rest volgt binnenkort.
Foto's Jim Hoogendorp,  Arjan Brest v. Kempen, SBS en privé

Geef een reactie