Vriend van de VriendenLoterij

Gerard Joling is de nieuwe Vriend van de VriendenLoterij. Hij gaat zich net als Richard Krajicek, Lucille Werner, Johan Cruijff, Esther Vergeer, Dirk Kuyt en Ruud van Nistelrooy inzetten voor de Loterij voor gezondheid en welzijn.

Gerard presenteert aanstaande zondag 10 februari voor het eerst het veelbekeken programma ‘VriendenLoterij De Winnaars’ (iedere zondag na Life 4 You, rond half acht te zien bij RTL4), waarin hij winnaars van de VriendenLoterij thuis verrast. Ook zet hij zich in voor de VriendenLoterij en de goede doelen die door de Loterij worden ondersteund, zoals KWF Kankerbestrijding, Fonds Gehandicaptensport, Alzheimer Nederland en Jantje Beton.
Gerard Joling: “De goede doelen van de VriendenLoterij spreken me aan. Deelnemers van de VriendenLoterij steunen samen tientallen organisaties en duizenden clubs en verenigingen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn. Gezond zijn en blijven, plezier hebben met familie en vrienden, dat is toch het belangrijkste in het leven. Samen met de deelnemers gaf de VriendenLoterij afgelopen jaar ruim 48 miljoen euro aan gezondheid en welzijn. Ik vind het mooi om bekendheid te geven aan het werk van de loterij en de goede doelen.”
Gerard’s goede vriend Jan Smit zet zich ook regelmatig in voor de VriendenLoterij, met evenveel plezier. Samen zongen zij eerder de hit ‘Echte Vrienden’ en ook schreef Jan de nieuwste hit van Gerard. Een toepasselijkere Vriend en ambassadeur dan Gerard Joling kan de VriendenLoterij zich niet wensen.
VriendenLoterij De Winnaars onder anderen met Gerard Joling, zondag na Life 4 You, rond half acht te zien bij RTL 4.

Geef een reactie