Unieke downloadactie!


Vorige week heb ik genoten van alle signeersessies op diverse plaatsen in het land. Wat heb ik weer veel oude bekenden gezien en gesproken. Ik vond het weer een feest!

Onlangs is van mijn album Ik Ook Van Jou de nieuwe single Mijn Liefde uitgekomen. De reacties hierop en op de superleuke videoclip, die overigens al meer dan 100.000 keer is bekeken, zijn allemaal positief. Dat is natuurlijk super voor mij en Jandino met wie ik dit nummer heb gezongen.

Op de cd single staat ook het nummer Leve Boerenliefde. Dat komt uit de gelijknamige film, die afgelopen week in première is gegaan en waar ik ook een kleine rol in speel. De film is nu in de bioscopen te zien zijn. Verder staan op de cd single de clips van Mijn Liefde en Leve Boerenliefde. Hoe leuk is dat!

De aankomende twee weken wordt er weer een topactie gedaan met deze single. Elk jaar doen we weer iets bijzonders voor de fans. We hebben al veel bijzondere dingen gedaan! Er zijn fans op de koffie geweest, we hebben geschaatst en ik heb een grote barbecue gegeven bij mij thuis. Dit jaar gaan we weer iets heel leuks doen.

Wanneer je de single download, maak je kans op ‘varen & picknicken met…..mij’!! Dat gaan we ergens in juni doen. Met een boot heerlijk varen op de Westeinderplassen en aanmeren op één van de vele eilandjes waar we met z’n alle een heerlijk picknick zullen hebben.

Dus wil jij kans maken download dat hier de single en stuur je download bewijs met je naam en telefoonnummer naar actie@entertainment-nl.nl Om meer kans te maken mag je natuurlijk vaker downloaden, maximaal 2 x per dag!

Nu kan het zijn dat je de single al ergens anders hebt gedownload hebt. Niet getreurd. Stuur je aankoopbewijs/mail gewoon naar actie@entertainment-nl.nl en dan doe je alsnog mee. Iedereen maakt dus een kans!

Heel veel succes en tot snel!

Groetjes, Gerard

PS kijk hier naar de promo van de downloadactie!

1280X1024-2013-Mei

 

16 reacties op “Unieke downloadactie!

Geef een reactie