Misdaad en Zelfverrijking

Het Nederlandse Parlement heeft een historische deal afgesloten. Met hoofdrolspeler Griekenland voor op. Nu al zeggen we het een slechte afspraak te vinden. Hij is niet alleen slecht. Deze bailout van een totaal failliet land is gebaseerd op leugens, bedrog en fantasie van Dijsselbloem en Rutte! De euro is een misdaad. Ik vind persoonlijk dat de Nederlandse politiek, de ambtelijke elite en de Nederlandse Bank hier verantwoordelijk voor zijn.

Dat de EU gedoemd was te mislukken was voorspelbaar. De culturele verschillen tussen de landen zijn te groot. Daar helpt geen honderdfout van 85 miljard aan. Een vogel en een vis mogen best verliefd worden, maar zullen samen nooit een nest kunnen bouwen. Wat worden wij als burgers voor de gek gehouden. Wij maar denken dat het geld op is. Het tegendeel is waar! Miljaren en miljarden worden er moeiteloos uit de Haagse hoge hoed getoverd. Bestemd voor de bodemloze put die Griekenland heet. Wat een minachtig voor het eigen Nederlandse volk!

Ouderen die hun pensioen zien vervliegen, zieken die afhankelijk zijn vrijwilligers, bejaarden in verzorgingstehuizen die niet meer naar buiten mogen, enorme werkloosheid, belasting over belasting, fraude en corruptie. Met andere woorden, totale ouderdrukking leve Europa!

Wat worden ouderen en mensen in de zorg sector toch onderdrukt. Schandalig!!! Jammer dat Minister Dijsselbloem weer zorgt dat het geld de komende tijd weer richting Griekenland gaat. Allemaal om zijn eigen bijbaantje te behouden. Nu Dijsselbloem weer voorzitter is geworden van de Eurogroep kunnen wij onze borst weer nat maken, want Brussel heeft nooit genoeg om uit te delen. Stort verdomme wat meer geld in de pot voor de ouderzorg. Den Haag wordt eens wakker! Bejaardenzorg en mensen die in de zorg werken. Zorg daar eens voor een stukje verlichting. Verder is er wereldwijd door de financiële bovenwereld met name banken, beheerders en beleggers van pensioenfondsen een schimmige zelfverrijking gaande. Door elkaar enorme pensioenen toe te schuiven en door het te declareren van gigantische kosten. Transparantie is er niet. Verdorie, grijpt er dan niemand in?

Fijne week!

Gr. Geer

40 reacties op “Misdaad en Zelfverrijking

Geef een reactie