The Masked Singer Gerard Joling RTL

Jurylid in The Masked Singer

Al een tijdje is bekend dat ik een exclusief contract heb getekend bij RTL. Twee jaar lang zal ik bij deze zender werken en de opnames van mijn eerste klus zijn al in volle gang: jurylid in het nieuwe programma ‘The Masked Singer’. Echt super cool!

‘The Masked Singer’ verovert op dit moment de hele wereld. Dit najaar is ons land aan de beurt. Het van origine Koreaanse tv-format is o.a. een enorme hit op de Amerikaanse zender FOX: het is daar de best bekeken tv-show in zeven jaar. Ook in Duitsland en Korea verbreekt ‘The Masked Singer’ alle records en dus kan Nederland natuurlijk niet achterblijven. In het programma zal ik samen met mijn mede-juryleden Carlo Boszhard, Buddy Vedder en Loretta Schrijver en het publiek op zoek gaan naar de identiteit van de bekende personen die vermomd optreden in de studio. Ruben Nicolai zal de presentatie van het programma gaan doen.

Voor mij is het een nieuwe mijlpaal in mijn carrière bij RTL. Het is een geweldige eer om de komende jaren voor hen aan de slag te gaan, want ik werk al lang met veel plezier met ze samen. RTL stelt me prachtige programma’s in het vooruitzicht, maar ‘The Masked Singer’ heeft voor mij de doorslag gegeven. Een mooi contract met mooie plannen voor de toekomst!

‘The Masked Singer’ is vanaf vrijdag 27 september 2019 te zien bij RTL 4. Ik hoop dat jullie allemaal gaan kijken!