Nieuwe kerstsingle Gerard Joling Send Me An Angel

Nieuwe kerstsingle ‘Send Me An Angel’

Vandaag breng ik mijn nieuwe kerstsingle ‘Send Me An Angel’ uit! Het nummer is geschreven door Ivan W. Peroti, Eddy Steeneken en Henk Pool. De single is geproduceerd door John Dirne van White Villa Studios.

‘Send Me An Angel’ is één van mijn lievelingsnummers van het kerstalbum ‘Christmas, the birth of love’ die in 2014 is uitgebracht. De single is compleet opnieuw geproduceerd en heeft een eigentijdse kerstsound. Ik ben er super blij mee!

De single is uitgebracht bij ENL Records, het label van Entertainment-NL.

‘Send Me An Angel’ is vanaf vandaag overal online verkrijgbaar en te streamen via onder andere Spotify. Om de single te beluisteren, klik hier. Ik hoop dat jullie er veel luisterplezier aan zullen beleven!