Gerard Joling 70.000 abonnees YouTube kanaal

70.000 abonnees op YouTube

Zoals jullie weten ben ik een aantal jaar geleden begonnen met vloggen op mijn YouTube kanaal. In het begin moest ik er erg aan wennen, maar tegenwoordig vind ik het ontzettend leuk om te doen. Ik ben dan ook enorm trots op de mijlpaal die we nu samen hebben behaald: 70.000 abonnees! Super cool!

Door dit soort mijlpalen te behalen besef ik mij altijd weer waarom ik een aantal jaar geleden ben gaan vloggen. Veel van jullie vroegen mij of ik niet eens een kijkje in mijn leven (achter de schermen) kon geven. Door de vlogs op mijn YouTube kanaal kan ik dit op een leuke en interactieve manier voor jullie doen. Elke week word ik weer blij van alle positieve reacties die ik van jullie krijg. Heel hartelijk dank daarvoor.

Ik kan me nog heel goed herinneren hoe het een aantal jaar geleden allemaal begon. Mijn managementteam bestaat uit jonge mensen die dagelijks veel met social media te maken hebben. Zij vonden dat ik mee moest gaan met de online tijd waarin we nu leven en vroegen mij om te gaan vloggen. Ik had nog totaal geen idee wat dat precies was, maar Geertje houdt wel van een uitdaging! Mijn eerste vlog is dan ook niet mijn beste vlog, haha! Ik begin steeds meer te begrijpen hoe YouTube werkt, net als Facebook, Instagram en Twitter waar ik ook op te volgen ben. Het is leuk om op deze manier de lijntjes met jullie kort te houden. Dat er zo veel mensen zijn die zich interesseren in ‘het leven van Gerard Joling’ is tegelijkertijd wel een beetje gek, maar toch ook een fantastisch compliment.

De laatste tijd ben ik samen met mijn managementteam hard aan het werk om naast de vlogs ook andere leuke video’s te maken. Zo staan ook al mijn videoclips en singles op mijn YouTube kanaal. Daarnaast maak ik sinds kort nieuwe online series, zoals ‘De Vijf’ en ‘Terug Naar…’. In deze series kijk ik fragmenten terug die door de jaren van mij zijn gemaakt. Vaak heb ik die zelf nog nooit teruggezien, dus het is énig om dit te doen! Je kunt op mijn kanaal ook mijn oude reallifesoap ‘Only Joling’ terugvinden. Eigenlijk staat er van alles en nog wat op! Je moet er maar eens een kijkje op nemen.

Ik hoop dat jullie nog lang van mijn video’s kunnen genieten en dat we samen naar de 100.000 abonnees kunnen groeien!

Ben jij nog niet geabonneerd? Dat kan op mijn YouTube kanaal door op de rode knop te klikken. Het is zelfs helemaal gratis. Dat is toch geweldig? Ik zou het hartstikke leuk vinden als je ook lid wordt!