Gerard Joling ft. Poke - We Gaan Raket Nu

Nieuwe single: We Gaan Raket Nu

Leuk nieuws: vandaag breng ik mijn nieuwe single ‘We Gaan Raket Nu’ uit! Het nummer is een samenwerking met rapper Poke, bekend van onder andere ‘Loco’ en ‘Anderhalf’. De single is uitgebracht bij Sony Music Entertainment.

‘We Gaan Raket Nu’ is een eigentijds zomers nummer, waar ik heel blij van word! Ik vind het super cool om een combinatie te maken tussen urban en mijn eigen muziekgenre. Poke is een fantastische rapper met een eigen persoonlijkheid die veel energie en sfeer brengt aan onze single. We zijn er super blij mee!

Vanaf vandaag is de single ‘We Gaan Raket Nu’ overal te streamen en te downloaden, bijvoorbeeld via Spotify.

Laat mij vooral via mijn social media kanalen weten wat jullie van het nummer vinden. Je kunt mij volgen op Instagram, Facebook, TikTok en Twitter.