Nieuw Album: Dit Ben Ik

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een album heb uitgebracht. Om precies te zijn zeven jaar geleden. Net voor de Coronacrisis ben ik met sing en songwriters de studio in gegaan om nieuwe muziek te schrijven. Het doel was een album uit te brengen, met muziek waar ikzelf heel blij van word. Dit zijn echt Gerard Joling nummers die jij van mij gewend bent, maar ook nummers met een frisse en eigentijdse twist. Daarom heb ik het album ook ‘Dit Ben Ik’ genoemd.

Ook hebben mijn muzikale vrienden John van Katwijk en Marcel Schimscheimer twee nummers voor mij geschreven: ‘Los Met Z’n Allen en ‘Ga Je Met Me Mee’. Deze nummers zijn op mijn lijf geschreven, aangezien dit echte feestnummers zijn. Als laatste toevoeging op het album is het nummer ‘Altijd Vrijgezel’, wat afkomstig is uit het programma ‘I Want Your Song’. Altijd Vrijgezel is één van mijn favoriete nummers op het album.

Dit album is vanaf nu overal te streamen en te downloaden, maar ook te bestellen op zowel LP als CD. Klik hier om het album te beluisteren en of te bestellen.

Bekijk, luister en zing mee met mijn nieuwe album. Te vinden op de sociale mediakanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en TikTok.