Nieuwe Single: Twee Motten

Ik heb een nieuwe single uitgebracht: ‘’Twee Motten!’’. Deze single is vanaf nu overal te streamen en te downloaden, klik hier om de single te beluisteren.

Het nummer heet ‘Twee Motten’. Twee Motten is een cover. Het origineel is van Tom Manders, die eind jaren vijftig het nummer als typetje Dorus opnam voor zijn programma De Showboat. Het nummer wat op dit moment trending is op TikTok, was eveneens een van de meest gestreamde nummers op Spotify, de afgelopen weken.

Ik had het nummer al een aantal maanden op de plank liggen, maar door de release van mijn Album ‘Dit Ben Ik’ en de Outsiders Remix van ‘Zing Met Me Mee’ kon het nummer niet eerder worden gereleased.

Bekijk, luister en zing mee met mijn nieuwe single. Te vinden op de sociale mediakanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en TikTok.