Gerard Joling - Ga Nog Niet Naar Huis

Nieuwe single: Ga Nog Niet Naar Huis

Super leuk nieuws! Vandaag breng ik mijn nieuwe single ‘Ga Nog Niet Naar Huis’ uit!

Het is een vrolijk nummer over de liefde waar je super blij van wordt! Bij de single hoort ook een videoclip die vanavond om 19:30 uur online komt op mijn YouTube kanaal. In deze videoclip ben ik swingend te zien samen met de prachtige dansers en danseressen van Natasja Lammers. Zij hebben ook een super leuk dansje gemaakt voor de single voor op TikTok. Dans jij deze gezellig mee?

Ik ben ontzettend trots op de single en de videoclip en hoop dat jullie er net zo vrolijk van worden als ik! Laat mij vooral via mijn social media kanalen weten wat jullie van het nummer vinden. Je kunt mij volgen op InstagramFacebookTikTok, YouTube en Twitter. Je kunt de single hier beluisteren.