Gerard Joling - Shangri-La (Versie 2021)

Nieuwe versie van Shangri-La!

Hoe enig is dit! Vandaag breng ik twee nieuwe versies van ‘Shangri-La’ uit: een Engelstalige- en Nederlandstalige versie.

Het is inmiddels alweer 33 jaar geleden dat ik Nederland vertegenwoordigde tijdens het Eurovisie Songfestival in Dublin. Aangezien ik dol ben op het Songfestival en het dit jaar door Nederland wordt georganiseerd, leek het mij erg leuk om na al die jaren ‘Shangri-La’ in een nieuw jasje te steken.

De singles zijn uitgebracht bij ENL Records, het platenlabel van Entertainment-NL. Vanaf vandaag is ‘Shangri-La’ overal te streamen, bijvoorbeeld via Spotify.

Laat mij vooral via mijn social media kanalen weten wat jullie van het nummer vinden. Je kunt mij volgen op InstagramFacebookTikTok, YouTube en Twitter.